“BLOD ÖVERALLT” Storytime på Svenska | VARNING FÖR STARKA BILDER

“BLOD ÖVERALLT” Storytime på Svenska | VARNING FÖR STARKA BILDER | #köttigaknän – Det här är historien om hur jag kraschade på skidor och snittade upp mitt knä på stålkanten. Är du kräsmagad? Titta inte på bilderna, det kommer varningar i klippet innan jag visar bilderna.

Detta är en storytime på svenska där jag berättar om min skidkarriär, visar bilder när jag hoppar, lite korta klipp från den tiden jag var som bäst och såklart berättar om när jag ramlade och skar upp knät på stålkanten.

Det blev mellan 16 och 20 stygn, och jag fick hoppa runt på kryckor ett bra tag.

MIssade du min andra storytime? Där jag berättar om hur vår skäggklubb blev misstagna för att vara terrorister? Kolla in den här: https://youtu.be/RA3tTl3GRa8

Har du själv vart med om något liknande? Lämna en kommentar!

Jag hoppas du kommer gilla min svenska storytime såpass mycket att du vill prenumerera. Glöm då inte att aktivera notifikationer genom att klicka på den lilla ringklockan.

*Följ SKÄGGFOBI på sociala medier:*
Facebook | https://www.facebook.com/skaggfobi
Instagram | https://twitter.com/skaggfobi
Twitter | https://twitter.com/skaggfobi

————-

Vill du vara med och stödja min kanal och bidra till fler och bättre videos? OCH, samtidigt bli ägare till en sjukt snygg Skäggfobi-tröja/hoodie? Kolla då in min merch shop: https://shop.spreadshirt.se/skaggfobi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.