Sign up with to be the first to know about new posts & more.  

Jag testar GoPro Hero 6 vs Hero 7 – Värt att uppgradera?

Jag testar GoPro Hero 6 vs Hero 7 – Värt att uppgradera? Ja, den eviga frågan, är det värt att köpa GoPro Hero 7 om du har en Hero 6? Är Hero 7 bättre än Hero 6 Black? Är Hero 7 Black ett bra köp om du redan har Hero 6? Well, kanske… Kanske inte. Du får bedöma lite själv i denna videon, för när jag kollar på Hero 6 och Hero 7 sida vid sida så ser jag inte så jättestor skillnad. Visst, Hero 7 Hypersmooth är fantastiskt och jag älskar det och det är skönt att slippa köpa en stabilisator.

Här är videon om vår skäggklubb som misstogs för att hålla på med fuffens: https://youtu.be/RA3tTl3GRa8

Videomässigt skulle jag säga att skillnaden inte är speciellt stor, och kanske inte värd en uppgradering. Har du däremot Hero 4, eller 5 så kan det vara en jättebra investering.

Har du GoPro Hero 6 och funderar på att uppgradera till Hero 7? Eller har du redan köpt Hero 7? Vad tyckte du? Vad tänker du? Lämna en kommentar om dina tankar om dessa kameror, gilla videon och prenumerera gärna.

Bonus i denna video är att jag också testar en väldigt gammal GoPro Hero vs en Hero 4, det är en rätt stor skillnad.

*Följ SKÄGGFOBI på sociala medier:*
Facebook | https://www.facebook.com/skaggfobi
Instagram | https://twitter.com/skaggfobi
Twitter | https://twitter.com/skaggfobi

————-

Vill du vara med och stödja min kanal och bidra till fler och bättre videos? OCH, samtidigt bli ägare till en sjukt snygg Skäggfobi-tröja/hoodie? Kolla då in min merch shop: https://shop.spreadshirt.se/skaggfobi

signature
share

No Comments Yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Subscribe to my newsletter and never miss a post again!

Fill out your name and email adress to be a part of my newsletter, you will get rare emails letting you know when there's a new post to read. I promise not to spam you and you can unsubscribe at any time you want.

%d bloggers like this: