Hur flyger man drönare? Drönarbumerang | Dronerang guide

Hur flyger man drönare? och hur gör man en Drönarbumerang? Eller Dronerang som det heter på engelska. En dronerang anspelar på en bumerang som kastas iväg och kommer snabbt tillbaka.

Detta är min första guide i Premiere och jag har en del att lära, så jag hoppas ni har överseende med detta.

Det du behöver är såklart en drönare, och jag använder en DJI Mavic Pro. För att göra en dronerang så flyger du så rakt bakåt du bara kan, och uppåt om du har hinder bakom dig, eller vill fånga mer av naturen. När det är klart tar du in ditt drönarklipp i premiere och följer guiden i videon.

 

Lämna gärna en kommentar om ni vill att jag ska göra fler videos om hur man flyger drönare och gör såna här saker. Jag har fler tips jag kan dela med mig om det är intressant.

Flyga drönare är väldigt roligt, men det är viktigt att följare reglerna för drönare, tex inte flyga drönare på obegränsat avstånd, eller nära flygplatser och skyddsobjekt. Det är också viktigt att kunna se sin drönare hela tiden och inte ta en massa onödiga risker. Kolla in här om du funderar på att flyga drönare i Sverige: https://www.transportstyrelsen.se/dronare

*Följ SKÄGGFOBI på sociala medier:*
Facebook | https://www.facebook.com/skaggfobi
Instagram | https://twitter.com/skaggfobi
Twitter | https://twitter.com/skaggfobi

————-

Vill du vara med och stödja min kanal och bidra till fler och bättre videos? OCH, samtidigt bli ägare till en sjukt snygg Skäggfobi-tröja/hoodie? Kolla då in min merch shop: https://shop.spreadshirt.se/skaggfobi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.