SKOGSBRÄNDERNA i Ljusdals Kommun, Hur ser det ut nu?

SKOGSBRÄNDERNA i Ljusdals Kommun, Hur ser det ut nu? Ja hur ser det egentligen ut nu efter skogsbranden i Ljusdals Kommun? Är alla träd borta? Kan man gå i skogen efter branden? Hur stor var branden i Ljusdals Kommun?

Lite såna frågor svarar jag på i dagens video, och jag besöker även brandområdet strax utanför Kårböle i Ljusdals Kommun. Jag visar bilder från drönaren och från marken och pratar lite om branden i sig.

Skogsbränderna i Ljusdals kommun klassas som den största skogsbranden i Sveriges moderna historia, och den beräknades vara lika stor som ca 20.000 fotbollsplaner. Det är rätt galet att skogsbränderna i Sverige 2018 kommer gå till historien.

Jag hoppas ni gillade den här videon och vill se fler liknande, iståfall skulle jag bli jätteglad om ni ville prenumerera på min kanal, dela denna video och lämna en kommentar.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.